Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλο ματς στην ΄΄Πλατεία''  ...

Στις 19:30 διεξάγεται το πιο κρίσιμο ματς της 13ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Νέας
Σμύρνης.


Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος διαπίστωσε οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου στο Κορωπί πως μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Μενδρινό και Ευθύμη Κουλουχέρη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν. 

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός τους συμπεριέλαβε κανονικά στη 19μελή αποστολή, την οποία την αποτελούν οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης. 

Ο Αργεντινός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη και στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - τους Σεϊταρίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Βύντρα και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Σισοκό και Ζέκα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Τοτσέ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου