Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012


Λέτε να ξύπνησε ;;;


Μεγάλο ματς στο Καμπιονάτο ανάμεσα στην Κατάνια και την Μίλαν, δύο ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας, και επιζήτουν και οι δύο την νίκη και τους τρεις βαθμούς φυσικά.



Η Κατάνια τα περίμενε όλα από τις στημένες φάσεις του σπεσιαλίστα Λόντι,ήταν πολύ χειρότερη από την Παλέρμο και μοιραία έχασε το ντέρμπυ με κάτω τα χέρια. Πρώτη ήττα μετά από αήττητο σερί τεσσάρων ματς για την ομάδα του Ρόλι Μαράν, η οποία έκανε την χειρότερη φετινή εμφάνιση τηςτη χειρότερη στιγμή, αν και παραμένει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Τιμωριμένοι είναι ο ταχύτατος ακραίος μεσοεπιθετικός Γκόμες(4 γκολ) και ο βασικότατος στόπερ Σπόλι (1 γκολ), εκτός ο μέσος Ίσκο, αμφίβολος ο φορ Μπερχέσιο.

Η Μίλαν περιόρισε τη Γιουβέντους, ήταν καλύτερη και παρά το ότι σκόραρε με ανύπαρκτο πέναλτι, έκανε τα πάντα για να πάρει τη νίκη (τέσσερις ευκαιρίες έναντι... μισής). Δεύτερη νίκη στα τελευταία τέσσερα για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, έπιασε τη δεκάδα (!). Ο Γκαλιάνι ξεκαθάρισε ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης τον Γενάρη αν πρώτα δεν πωληθεί κάποιος. Δεν έχει χάσει από το 1963 στην Κατάνια (4-11-0). Τιμωρημένος ο στόπερ Γέπες, εκτός οι αμυντικοί Αμπάτε, Μπονέρα, δύσκολα ο μέσος Αμπροζίνι και ο φορ Πάτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου